Porównaj oferty i opinie firm rozliczających podatki      
Liczba firm w naszych zestawieniach:     20      
Liczba Waszych opinii:  298         
                                                                         
                                                             

Wasze opinie o firmie EuroTax (rozliczenia z UK)

1. Krzysztof (Bilgoraj) - dodano:2013-11-16 18:20:04 - Ocena: 1
    Opinia: Witam Forumowiczów. Firma Eurotax rozlicza mój zwrot podatku za pracę sezonową za granicą już 18 mies.i jak n razie widoków na owe rozliczenie nie ma. Kontakt z nimi beznadziejny, nie odpowiadają na emaile,telefonicznie także się nie wysilają.zdecydowanie wsaystkim odradzam .Staram się powstrzymywać od pisania wulgaryzmów, co nie jest łatwe. Ciężko pracujących za granicą pozdrawiam
2. Marta (Wroclaw) - dodano:2013-11-08 00:21:30 - Ocena: 1
    Opinia: 1. Czas oczekiwania - miesiace 2. Nikt w firmie nie jest w stanie zadzwonic do urzedu w UK aby wyjasnic sprawe - zajelo to prawie rok 3. Szefostwo to cholota IGNORANTOW ze Zlotowa 4. Oszukuja ludzi bo maja ukryte prowizje i na koncu zmuszaja Cie do zaplaty prawie 20% prowizji od zwrotu i te ich dodatkowe oplaty: przelew na inne konto, stawka wymiany waluty wrecz ZLODZIEJSKA, jak policzysz wszystkie oplaty to wyjdzie prawie 30% kwoty zwrotu 5. Z daleka od tej firmy,
3. Paulina (brudzew) - dodano:2012-02-03 20:17:31 - Ocena: 7
    Opinia: Zdecydowałam się na skorzystanie z usług tej firmy, gdyż nie mogłam sama dokonać rozliczenia. Szczerze powiedziawszy zwątpiłam, że zostanie mi zwrócony podatek i zaniechałam jakichkolwiek działań. Zwrot otrzymałam po dwóch latach - długi czas oczekiwania. Ponadto nisko oceniam obsługę klienta, muszą popracować nad rzetelnością i fachową obsługą. Szukałam porady, jak obliczyć prowizję, jednak jej nie otrzymałam. Nie wiem, czy zdecydowała bym się ponownie na usługi tej firmy. Koszty poniesione przeze mnie na rzecz prowizji nie były małe (być może dlatego, że zwrot podatku też był niewielki - pracowałam w GB zaledwie 3 miesiące).
4. Mateusz (Warszawa) - dodano:2011-06-09 00:00:00 - Ocena: 2
    Opinia: Firma pobiera sporo pieniędzy oraz długi czas oczekiwania. Ja czekałem około pół roku.
5. Trufla (-) - dodano:2011-03-21 00:00:00 - Ocena: 5
    Opinia: Teraz rozliczyl bym sie sam bez zadnych 21% prowizji :/
6. Łukasz (-) - dodano:2011-02-24 00:00:00 - Ocena: 3
    Opinia: Jestem rozczarowany tym po jakiej cenie został policzony kurs funta z mojej orientacji był zaniżony o 40 groszy.
7. Tomasz (---) - dodano:2011-02-12 23:10:49 - Ocena: 10
    Opinia: Bardzo dobra fachowa obsługa i szybkość w działaniu zaskakująca polecam gorąco \\r\\nNIE POLECAM SOLID TAX

     UWAGA: Opinia ta pochodzi ze strony firmy euro-tax.
8. Łukasz (---) - dodano:2011-02-12 23:09:54 - Ocena: 1
    Opinia: Wszystko okey miły kontakt z biurem komunikatywnośc z klientem bardzo dobra i wszystko było by dobrze gdybym nie musiał czekać już 6 m-c na zwrot podatku którego po dzisiejszy dzień nie otrzymałem

     UWAGA: Opinia ta pochodzi ze strony firmy euro-tax.
9. Łukasz (---) - dodano:2011-02-12 23:09:11 - Ocena: 10
    Opinia: Z pełna odpowiedzialnością polecam firme ktora wywiazala sie ze wszystkich warunkow podpisanej umowy i profesjonalnie wykonala swoja prace w czasie jakim wczesniej mnie poinformowala. POLECAM !!!

     UWAGA: Opinia ta pochodzi ze strony firmy euro-tax.
10. Andrzej (---) - dodano:2011-02-12 23:08:24 - Ocena: 10
    Opinia: W moim przypadku całość formalności związanych ze zwrotem podatku z UK została załatwiona zgodnie z umową, w ustalonym terminie i bez żadnych niedomówień itp. W przyszłości także skorzytam z usług euro-taxu. Polecam wszystkim.

     UWAGA: Opinia ta pochodzi ze strony firmy euro-tax.
11. Krzysztof (---) - dodano:2011-02-12 23:07:31 - Ocena: 7
    Opinia: Jestem bardzo zadowolony że sorzystałem z uslugi fimy eurotax.Urząd UK wzlekał z przekazaniem zwrotu podatku ale dzięki wam odzyskałem go.Gorąco polecam.

     UWAGA: Opinia ta pochodzi ze strony firmy euro-tax.
12. Maciej (-) - dodano:2011-01-14 00:00:00 - Ocena: 6
    Opinia: Czekałem pół roku na zwrot kiedy da się zrobić to w 2-3 miesiące.
13. Arkadiusz (Bydgoszcz) - dodano:2011-01-12 17:23:09 - Ocena: 1
    Opinia: witam. euro-tax rozliczal mnie prawie rok czasu, okolo 11 miesiecy dokladnie, za kazdym razem pisali to samo, czyli ze urzad z uk sie do nich nie odzywa. jesli chodzi o prowizje, to ze jest wielka to raz, a druga sprawa to taka ze biora min 55gbp, a tego w umowie nie mialem... dostalem przelew i jestem wielce zdziwiony, a jeszcze bardziej patrzac na umowie i nie widzac tego minimum... NIE POLECAM!
14. Schlagzeugerin (---) - dodano:2010-02-03 09:40:20 - Ocena: 9
    Opinia: Firma naprawde godna polecenia. Z mojej strony ma plusa. Za szybkosc i rzetelnosc. Źródło: Forum Gazeta.pl
15. Sławek (---) - dodano:2010-02-02 10:33:49 - Ocena: 2
    Opinia: co do Euro-tax to tak wlasnie mija mi rocznica czekania na zwrot podatku z UK i tez nie jestem zadowolonym klientem.na 10 wyslanych e-maili jedna odpowiedz "prosze czekac", dobrze wiedziec co sie dzieje z moim rozliczeniem, teraz juz wiem co mam robic ;(( porazka Źródło: Forum Gazeta.pl
16. Marcin (Wrocław) - dodano:2010-02-02 10:29:35 - Ocena: 5
    Opinia: Rozliczam się w Eurotax od 2 lat i faktycznie pod odejściu starej ekipy pracowników w zeszłym roku, m.in Kamila Chmielewskiego, którego uważam za najlepszego pracownika jaki kiedykolwiek pracował w tej firmie, firma Eurotax zeszła na psy. Pomimo tego dostałem już drugi zwrot, a niedługo szykuje się trzeci. Mają tam teraz straszny bałagan i to nie wynika z ich nieuczciwości. Ostatnio miałem taką sytuację, że pliczyli mi prowizję bez rabatu (przysługuje mi, kiedy rozliczam się po raz drugi) i zazdwoniłem z reklamacją. Po 2 godzinach wszystko było załatwione, ale to ja się musiałem upomnieć i dlatego nie będę ani zachęcał ani zniechęcał do tej firmy. Moja opinia o nich jest objętna. Jeśli ktoś był przez rok lub 2 lata w jednej pracy, bez żadnych przerw, to faktycznie zwrot będzie szybko i każda firma będzie równie dobra. Natomiast problemy zaczynają się, kiedy historia pracy w UK jest bardziej skomplikowana. Nie pomoże wam nawet najlepsza firma i tak trzeba odczekać swoje, poza tym nie ma żadnej gwarancji na szybki zwrot, bo urzędactwo w UK stoi na jeszcze wyższym poziomie abstrakcji niż w Polsce i nawet niewłaściwy dobór koloru długopisu, może wydłużyć lub przekreślić zwrot podatku. Ja się na Eurotaxie narazie powaznie nie zawiodłem, ale zgadzam się z opinią o ich obecnej niekompetencji. Pozdrawiam :) Źródło: Forum Gazeta.pl
17. Yetta (Kraków) - dodano:2010-02-02 10:20:29 - Ocena: 1
    Opinia: Nie dajcie się nabrać i nie podpisujcie umów z Eurotax. Ta firma to jakiś koszmar, odzyskanie podatku trwa wieczność, konsultantki są niekompetentne i niemiłe. Cały czas cię zbywają i nikt nie potrafi podać ci informacji kiedy odzyskasz podatek. Zrezygnować nie możesz z ich usług,bo musiałbyś zapłacić karę 2 tys. zł. Jak podpiszesz z nimi umowe to jakbyś wyrok na siebie wydał. Nie można się do nich dodzwonić, a jak ci się juz uda po 10 min wiszenia na słuchawce to potrafią słuchawką rzucić. Jednym słowem szczerze odradzam. Ja czekam na swój podatek ponad rok i nie wiadomo kiedy się to skończy. Źródło: Forum Gazeta.pl
18. Jacko (Warszawa) - dodano:2010-02-02 10:17:14 - Ocena: 1
    Opinia: Ja rozliczalem podatek z uk i czekalem 14 m-cy, przez ten czas nikt nigdy sie ze mna nie skontaktowal z eurotaxu, wydalem jakies 150zl na telefony do nich, nikt mi tej kasy nie zwrocil, a najlepsza jest prowizja, z 2100 zl wzieli 600zl prowizji, ja uwazam, ze to duzo, takie pieniadze na ulicy nie leza - DLATEGO ZDECYDOWANIE ODRADZAM TA FIRME :( Żródło: Forum Gazeta.pl
19. adam (lodz) - dodano:2009-11-30 10:44:49 - Ocena: 1
    Opinia: JA JUZ CZEKAM 6-mc i nic, paranoja